Meksikas kinofestivāls Rīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā, pateicoties Meksikas Vēstniecībai Zviedrijā un Meksikas Goda konsulātam Latvijā, norisināsies starptautiskais Meksikas filmu festivāls, kurš būs skatāms kinoteātrī «Parex Plaza» no 16. līdz 22. janvārim. Šī ir unikāla iespēja iepazīties ar krāšņo un karstasinīgo Meksikas kino pasauli, kur būs sastopami tādi pazīstami aktieri kā Erando Gonzálezs, Daniels Martinezs, Laura Hidalgo, Karmena Delgado, Marija Elena Durana Morales un citi.

Kinofestivāla laikā būs redzamas tādas filmas kā «El Mago» («Burvju mākslinieks»), «Carambola» («Karambols»), «En el Pais no pasa nada» («Zemē, kur nekas nenotiek»), «Mezcal» («Mezkāls») un «La Pasion De Maria Elena» («Marijas Elēnas kaislība»). Pirms «Marijas Elēnas kaislība» būs skatāma režisora Karlosa Salces īsfilma «En el espejo del cielo» («Debesu spogulī»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu