Vasarā Londona gaida ciemos Vudiju Allenu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vudijs Allens šovasar Lielbritānijā sāks filmēt savu jaunāko filmu. Kā vienmēr, darbu sākumstadijā Allens savām filmām nosaukumu nedod, zināms vien aktiersastāvs — uz Londonu kopā ar Vudiju dosies Entonijs Hopkinss un Džošs Brolins.

Filmu finansēs spāņu kompānija «Mediapro», par kuras naudu tika uzņemta arī «Vikija Kristīna Barselona». Pagājušajā gadā režisors noslēdza līgumu, kurā apņēmās «Mediapro» uzņemt vēl divas filmas. Turklāt to darbība var risināties jebkurā Eiropas pilsētā.

Vudija Allena jaunākā romantiskā komēdija «Whatever Works» tika uzņemta Ņujorkā. Pavisam nesen kļuva zināms, ka tās izplatītājkompānija ASV būs «Sony Pictures Classics». Par filmas sižetu nekas nav zināms — režisoram nepatīk to atklāt pirms laika. Galvenajās lomās filmējušies Ivena Reičela Vuda, Henrijs Kavils un Patrīcija Klarksone. Džošs Brolins jau strādājis ar Vudiju Allenu filmā «Melinda un Melinda», savukārt Entonijam Hopkinsam šī būs pirmā sadarbība ar leģendāro režisoru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu