Būs jauna šausmu filmas «The Thing» daļa

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džona Kārpentera šausmu filmas «The Thing» prīkvelam esot atrasts režisors. Visticamāk, tas būs Mateiss van Heiningens juniors, kam uzticēts uzņemt arī «Army of the Dead».

Jaunajai «The Thing» filmai scenārijs jau esot gatavs. Mateiss van Heiningens juniors uzstājot, lai par galveno varoni jaunajā filmā kļūtu Era Džeja Makredija brālis (1982. gada oriģinālā Makrediju atveidoja Kurts Rasels).

Filmas prīkvelā polārie pētnieki Antarktikas sniegos atrod pēc skata vājprātīgu norvēģu bariņu, kas cenšas nogalināt suni. Turklāt viņi tam seko helikopterā, kas drīz vien uzsprāgst.

Nenoskaidrojuši iemeslu, kāpēc cilvēki mēģinājuši suni nogalināt, polārie pētnieki to savāc sev līdzi, taču naktī suns uzbrūk citiem suņiem. Drīz polārpētnieki saprot, ka viņiem ir darīšana ar jaunu dzīvības formu, kurai ir spējas iemiesoties citos ķermeņos...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu