Pīrss Brosnans draud pamest «Tomasa Krauna afēru 2»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Tomasa Krauna afēras» turpinājuma, iespējams, nemaz nebūs. Pīrss Brosnans, kam filmā atkal vajadzētu atveidot veiklo finansistu Kraunu, piedraudējis pamest projektu, ja līdz gada beigām neviens nesāks darbu pie projekta.

«Moviehole» citē aktieri: «Ja mums neizdosies uzņemt filmu līdz gada beigām, atliks vien teikt, ka esam darījuši visu iespējamo. Taču producente Mērija Perenta ļoti atbalsta šo projektu. Misters Pols Verhovens joprojām ir ar mums režisora statusā. Mums tāpat ir lieliski izpildproducenti no MGM, visi viņi deg nepacietībā uzņemt filmu. Un mums ir lielisks scenārists.»

Filmas pirmizrādes laiks joprojām ir 2010. gads. «Tomasa Krauna afērai 2» pēc ieceres jābūt 1964. gada filmas «Topkapi» jaunajai ekranizācijai un 1999. gada filmas «Tomasa Krauna afēra» turpinājumam. Gaidāms, ka jaunajā filmā Tomass Krauns, kas pa 10 gadiem labi atpūties, šoreiz mēģinās nozagt dārgakmeņiem rotātu kinžalu no Topkapi muzeja Stambulā.

Pirms kāda laika Brosnans stāstīja: «Jaunajā «Topkapi» versijā būs jauna loma, jauna sieviete, jauna lieta... un mēs filmēsim brīnišķīgās vietās.» «Jaunās sievietes» loma varētu tikt Šarlīzei Teronai, vismaz Brosnanam tā ļoti gribējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu