Sākas septītās filmas par Hariju Poteru filmēšana

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Emma Vatsone, kas lasītājiem un skatītājiem pazīstama arī kā Hermione Greindžere, savā oficiālajā blogā raksta, ka testa filmēšana pēdējās poterfilmas «Harijs Poters un Nāves dāvesti» pirmajai daļai tiks sākta jau nākamnedēļ.

Blogā rakstīts: «Pirmdien es dodos uz testa filmēšanu filmai «Harijs Poters un Nāves dāvesti». Esmu priecīga, ka varu atgriezties filmēšanas laukumā. Šķiet, Denu (Daniels Redklifs) neesmu redzējusi kopš vasaras, kopš tās reizes, kad viņš devās uz Ņujorku (piedalīties lugā par mīlestību un zirgiem), bet Rupertu neesmu redzējusi kopš rudens. Domāju, mūs gaida kostīmu piemērīšana, bet man tiks nokrāsoti mati, jo tiem jābūt kastaņkrāsā. Iespējams, ka izmēģināsim dažas epizodes,» raksta Vatsone.

Atgādinām, ka filma pēc sestās grāmatas «Harijs Poters un jauktasiņu princis» uz ekrāniem gaidāma šā gada 17. jūlijā, bet «Nāves dāvestu» pirmā daļa — 2010. gada 19. novembrī. Savukārt noslēdzošā daļa — 2011. gada maijā. Studija «Warner Brothers» nolēmusi grāmatu sadalīt divās daļās, lai paildzinātu fanu laimi un dubultotu kases ieņēmumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu