Jaunā «Harija Potera» filmēšanas laukumā noticis nelaimes gadījums

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Harija Potera un Nāves dāvestu» pirmās daļas uzņemšana sākusies ar nelaimes gadījumu. 25 gadus vecais Daniela Redklifa dublieris nopietni savainojis muguru.

Kaskadieris izpildījis vairākus trikus gaisā, kaut kas nogājis greizi, un, kad nograndis plānotais sprādziens, nokritis zemē. Pēc kritiena puisis pavēstījis, ka vairs nejūtot savas kājas, un ticis nogādāts slimnīcā.

Studijas «Warner Bros» pārstāvji apstiprinājuši nelaimes gadījumu un izteikuši līdzjūtību jaunieša radiniekiem, taču neko tuvāk paskaidrot nevēlējās, aizbildinoties, ka paši gaida jaunākās ziņas.

Ne Daniela Redlifa, ne Ruperta Grinta, ne Emmas Vatsones tobrīd filmēšanas laukumā nebija. Filmēšana ar viņu piedalīšanos tiks sākta vēlāk, kaut pagājušajā nedēļā Vatsone savā interneta dienasgrāmatā rakstīja, ka šo pirmdien trijotnei paredzētas izmēģinājuma filmēšanas un tērpu piemērīšana.

Savukārt Daniels Redklifs 22. janvārī viesojās ASV, kur Obamas meitām Malijai un Sašai piedāvāja kopā ar viņu doties uz «Harija Potera» filmēšanas laukumu un apsolīja pats vadīt ekskursiju pa Cūkkārpu un blakusteritorijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu