«Graustu miljonāra» zvaigzne Mumbaju nomaina pret Ņujorku

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Indiešu aktrise Freida Pinto, kas «Graustu miljonārā» atveidoja galvenā varoņa draudzeni, no Mumbajas pārcelsies uz Ņujorku. Aktrise uzskata, ka «Graustu miljonāra» panākumi varētu palīdzēt viņas aktrises karjerai Amerikā.

«Es neuztraucos par to, ka mana karjera varētu neizdoties. Uzskatu, ka «Graustu miljonārā» man izdevās izteiksmīgi nodemonstrēt savu aktiertalantu,» ir pārliecināta Pinto.

Aktrise tāpat atzīmējusi, ka «Graustu miljonārā» viņa nav bijusi tikai tukša skaistulīte, viņa cer, ka rēta, kas viņas varonei filmas laikā parādās uz vaiga, varētu nākt par labu viņas aktierkarjerai, jo cilvēki viņā vairs nesaskatīs tikai skaistu modeli.

«Graustu miljonāra» aktieri «Oskaru» nominācijas par savu aktierdarbu nesaņēma, toties saņēma Aktieru ģildes balvu kā labākais aktiersastāvs. 24 gadus vecā aktrise tika nominēta Britu kinoakadēmijas balvai kā labākā otrā plāna aktrise. Par zināmu aktrises nākotnes karjeras garantu kalpo arī fakts, ka savā jaunākajā filmā Pinto uzaicinājis Vudijs Allens.

Freida Pinto atzinusi, ka Ņujorka viņai šķiet ļoti līdzīga dzimtajai Mumbajai, tāpēc viņu nebiedē tas, ka varētu sākt skumt pēc mājām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu