«Karību jūras pirātiem 4» būs jāiztiek bez Keiras Naitlijas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Karību jūras pirātu» fani var līksmot, jo oficiāli apstiprināta informācija, ka Džonijs Deps parakstījis līgumu par piedalīšanos populārās filmas turpinājumā. Tomēr ir arī kāda slikta ziņa — izskatās, ka ceturtajā daļā nebūs Keiras Naitlijas varones, jo aktrise atteikusies no Elizabetes lomas.

«Tas bija vienreizīgs projekts, kas aizņēma lielāko daļu manas dzīves, taču domāju, ka man nevajadzētu tajā atkal piedalīties. Tā būs labāk,» savu lēmumu komentējusi Naitlija.

Aktrise piebildusi, ka ar interesi sekos filmas turpinājumam. «Ar nepacietību gaidu filmas turpinājumu. Džonija tēlojums vien ir ko vērts!» teikusi aktrise.

Ceturtās «Pirātu» daļas sižets jau apaudzis ar dažādām baumām. Viena no versijām vēsta, ka filmā parādīsies jauns varonis — Džonija Depa sen pazudušais brālis. Baumo, ka šo lomu atveidos slavenais britu komiķis Rasels Brends.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu