Madonna nolēmusi uzņemt «karalisku» vēsturisku drāmu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Nenogurdināmā popkaraliene Madonna, kas nesen skatītājiem demonstrēja savu režijas debiju, jau sameklējusi materiālu savai nākamajai filmai. Šoreiz Luīze Čikone nolēmusi uzņemt filmu par Volisu Simpsoni, kuras dēļ Lielbritānijas karalis Eduards VII atteicās no troņa. Madonna pati gatava filmā atveidot Simpsoni.

Kā raksta «The Sun», popkaraliene saskatot sevī daudz līdzību ar sievieti, kas ieguva popularitāti ar to, ka kļuva par iemeslu konstitucionālai krīzei, jo karalis nevarēja atļauties precēties ar divreiz šķirtu amerikānieti. Turklāt tā laika valdību uztrauca fakts, ka bez divām šķirtajām laulībām Simpsones «pūrā» bija arī daudzi ārlaulības sakari, arī ar precētu autodīleri un vācu sūtni.

1936. gada 10. decembrī karalis atteicās no troņa, paziņojot, ka nespēj kalpot Dzimtenei bez savas mīļotās atbalsta. Simpsone gan tāpēc nekļuva Eduardam uzticīga un regulāri viņu krāpa.

Līdzību ar vēsturisko varoni Madonna saskata apstāklī, ka sava nu jau bijušā mīļotā Gaja Ričija dēļ, tāpat kā Simpsone, pametusi ASV, lai pārceltos uz Lielbritāniju.

Madonna jau esot karalienei lūgusi atļauju uzņemt filmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu