Jaunajai filmas «Šausmas Gobu ielā» daļai atrasts režisors

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izlaidusi uz ekrāniem kārtējo kinoseriāla «Piektdiena, 13.» daļu, veiksmes iedvesmota, kompānija «Platinum Dunes» beidzot izvēlējusies filmas «Šausmas Gobu ielā» jaunās daļas režisoru.

Filma būs videoklipu režisora Semjuela Bauera debija pilnmetrāžas kino. Viņš veidojis videoklipu grupas «Nirvana» dziesmai «Smells Like Teen Spirit», kā arī tādām grupām kā «Smashing Pumpkins», «Garbage», «Cranberries» un Merlinam Mensonam. Bauera līdzšinējais darbs, visticamāk, arī iedvesmojis producentus Bredu Fulleru un Endrjū Formu.

Jaunā filma lielā mērā būšot variācija par oriģinālu. Pusaudžiem, kurus naktīs murgos moka apdegušais slepkava Fredijs Krīgers, būs kārtējo reizi jāuzzina par monstra izcelsmi. Slepkavu maniaku, kad viņš vēl izskatījās pēc cilvēka, dzīvu sadedzināja viņa upuru vecāki. Pēc tam monstrs atgriezās kā spoks, kas spēj izdarīt reālu ļaunumu dzīviem cilvēkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu