«X-cilvēkam» Hjū Džekmenam izdodas glābt «Oskaru» ceremoniju

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Oskaru» ceremonijas organizatori nebija kļūdījušies, par šova vadītāju izvēloties Hjū Džekmenu, kas ar savu uzdevumu tika galā izcili. Džekmens saņēmis tikai pozitīvas atsauksmes. Viens no kinokritiķiem pat atzinis, ka viņš «notēlojis» savu labāko lomu.

«The Associated Press» ir vienisprātis: «Viņš ir fantastisks. Šajā vakarā, kad visi uzvarētāji jau bija paredzami un ceremonijas reitingi līdz ar to varēja strauji kristies, viņš šo ceremoniju padarīja par neaizmirstamu un interesantu šovu. Daudzus pārsteidza viņa sniegums — viņam nebija nevienas pašas kļūdas, un viss notika pēc scenārija, kā vislabākajā filmā.»

Šogad «Oskaru» pasniegšanas ceremonija izcēlās ar savu muzikalitāti. Džekmens parādīja, ka ir lielisks dziedātājs. Runā, ka šogad Džekmens izglābis «Oskaru» ceremonijas reitingus, kaut arī ceremonijas radioklausītāju skaitu palielināt neizdevās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu