Holivudā visvairāk pelna Andželina Džolija un Dženifera Enistone

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

«Forbes»

Līdzīgi kā līdz šim, sieviešu kārtas pārstāves Holivudā pelna mazāk nekā vīrieši. No vīriešu kārtas aktieriem šogad visvairāk nopelnījis Harisons Fords. Viņa budžets papildinājies par 65 miljoniem ASV dolāru, kas ir par 38 miljoniem vairāk nekā Andželinai Džolijai. TOP 10 vislabāk atalgotie aktieri kopumā savākuši 393 miljonus ASV dolāru, kamēr 10 vislabāk atalgotās Holivudas aktrises — tikai 183 miljonus.

2. vietā pēc Džolijas ierindojusies Breda Pita bijusī sieva Dženifera Enistone, kas nopelnījusi 25 miljonus, pateicoties darbam romantiskajā komēdijā «Mārlijs un es» un gaidāmajai komēdijai «The Baster». Aktrise arī joprojām saņem naudu par darbu seriālā «Draugi».

3. vietā atrodas Merila Strīpa, kas laikā no 2008. gada jūnija līdz 2009. gada jūnijam nopelnījusi 24 miljonus. Vislielāko peļņu devis mūzikls «Mamma Mia», kas visā pasaulē nopelnīja 603 miljonus ASV dolāru.

4. vietā ar 23 miljoniem dolāru atrodas Sāra Džesika Pārkere, kurai peļņu atnesa «Seksa un lielpilsētas» kino versijas kases ieņēmumi. Pašlaik noris darbs pie filmas otrās daļas, kas uz ekrāniem būs gaidāma nākamgad.

5. vietā — Kamerona Diaza, kuras peļņa gada laikā sasniegusi 20 milonus ASV dolāru.

Vislabāk apmaksāto Holivudas aktrišu TOP 10

1. Andželina Džolija (27 miljoni)

2. Dženifera Enistone (25 miljoni)

3. Merila Strīpa (24 miljoni)

4. Sāra Džesika Pārkere (23 miljoni)

5. Kamerona Diaza (20 miljoni)

6. Sandra Buloka (15 miljoni)

7. Rīsa Viterspūna (15 miljoni)

8. Nikola Kidmena (12 miljoni)

9. Drū Berimora (12 miljoni)

10. Renē Zelvēgere (10 miljoni)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu