Breds Pits pametīs kino?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Breds Pits devis mājienu, ka vēlētos pamest aktiera karjeru. 45 gadus vecais aktieris, kas kopā ar Andželinu Džoliju audzina sešus bērnus, uzskata, ka savas karjeras laikā sasniedzis praktiski visu, ko vēlējies, un nedomā, ka, kļūstot vecākam, viņam pavērsies tikpat daudz profesionālu iespēju kā līdz šim.

Breds Pits teicis: «Manuprāt, aktiera profesija domāta jauniem cilvēkiem. Cilvēkiem gados ir aizvien mazāk interesantu lomu. Uzskatu, ka esmu sasniedzis visu, ko gribēju. Mana zvaigžņu stunda jau ir aiz muguras. Protams, nenoliegšu, ka man joprojām ir savi sapņi saistībā ar šo profesiju, taču nevēlos par to runāt, jo tie vispirms jāpiepilda.»

Breds Pits un Andželina Džolija, kuriem pieder māja Francijā, Kalifornijā un Jaunorleānā, darba dēļ daudz ceļo pa pasauli un vienmēr visur līdzi ņem visus bērnus. Aktieris apgalvo, ka šāds dzīvesveids sagādā daudz priekšrocību bērniem, kas iepazīst pasauli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu