«Supernovas» dalībnieks Edgars Kreilis laulību glābj ar melu detektora palīdzību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Emocionālā pašmāju pāru šova «Melu detektīvs», ko savām skatītājam ik ceturtdienu piedāvā televīzija sievietēm «STV Pirmā!» trešā sērija ļaus ielūkoties Edgara un Katrīnes Kreiļu attiecību aizkulisēs. Vai tiešām pēc laulības vairāku gadu garumā un diviem burvīgiem bērniem abu starpā iestājusies krīze un viņi ir gatavi katrs doties savu ceļu? Tāpat savas attiecības ar melu detektora palīdzību risinās spilgts mīlnieku pāris Edgars un Madara, kā arī Agate un Guntis, kuri ir kopā jau vairākus gadus, taču tik ilgi gaidītais bildinājums tā arī vēl nav izskanējis.

Vai iespējams glābt Kreiļu laulību, kas neizrunātu jautājumu dēļ ir uz iziršanas robežas?

Edgars Kreilis ir pazīstams pašmāju TV šovu dalībnieks. Viņš ar sievu Katrīni satikās «Koru Karos». Pēc bērnu dzimšanas Katrīne pieņēmās svarā par teju 20 kilogramiem un cīnījās ar kompleksiem. Nu slaidās līnijas atgūtas, taču attiecībās vēljoprojām valda saspringums. Melu detektors palīdzes atklāt aizvainojumus un rūgtumu, ar ko Katrīne un Edgars saskaras ikdienā.

Vai attiecībās iespējami kompromisi? Un kuram ir jāpiekāpjas?

Madara un Edgars ir spilgts mīlnieku pāris. Abi pazīstami jau 10 gadus, savulaik bijuši kursabiedri. Ciešākas attiecības abus saista kopš pagājušā gada vasaras. Madara ir bibliotekāre un smagā metāla piekritēja, bet Edgars ir rokmūziķis. Madara uzskata, ka viņas izredzētajam derētu notievēt un kļūt izlēmīgākam, iemācīties visu darīt savlaicīgi, nekavēt un pieņemt, ka īsta dāma nav gatava uz kompromisiem. Vai Edgars samierināsies ar mīļotās noteikumiem? Un ko teiks melu detektors?

Vai piebildīsies sapnis par ceļojumu uz Ņujorku un laulībām?

Agate un Guntis dzīvo kopā jau vairākus gadus. Pāris audzina Gunta dēlu, kurš Agati sauc par mammu, un abu pirmdzimto - mazo meitiņu. Agate ir daudz jaunāka par Gunti, kuram ir ne tikai lielāka dzīves, bet arī attiecību un bērnu audzināšanas pieredze. Agates sapnis ir kļūt par Gunta sievu. Vai varētu būt, ka raidījumā izskanēs Agates ilgi gaidītais bildinājums?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu