Lauku vīrus aicina pieteikties šovam «Saimnieks meklē sievu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» aicina visus Latvijas brīvos saimniekus pieteikties dalībai šova 4. sezonā. «Saimnieks meklē sievu» jau ir palīdzējis uzplaukt jaunām ģimenēm un šobrīd pasaulē nākuši jau četri bērni, kuru vecāki viens otru ieraudzījuši tieši šajā šovā. 

Raidījums ir apliecinājis, ka tas ir sirsnīgs piedzīvojums vasaras garumā, kur, turklāt, ir iespējams satikt un iepazīties ar līgavām, kuras nebaidās no lauku dzīves un darbiem.

Lai sauktos par saimnieku, nav obligāti visa diena jāpavada ar dakšu rokas vai traktorā – šova veidotāji gaida pieteikumus arī no kalējiem, vīndariem, pirtniekiem, aldariem, keramiķiem, zivjaudzētājiem, viesu māju saimniekiem un citiem praktiski noskaņotiem vīriem no visas Latvijas. Galvenais, lai saimniekam esot saimniecība un brīva sirds.

Pieteikties var aizpildot anketu un pievienojot fotogrāfiju portālā «skaties.lv» vai sūtot pa pastu TV3 («Saimnieks meklē sievu!» TV3, Dzelzavas iela 120G, Rīgā, LV – 1021) līdz 1.maijam.

Kad 10 saimnieki būs izvēlēti, būs dāmu kārta lūkot pēc iekārojamākā un sūtīt pieteikuma vēstules.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu