Pēdējais laiks glābt attiecības! Jauns un vēl nebijis attiecību šovs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

No 20. februāra pirmdienu vakaros TV3 skatītājus priecēs pilnīgi jauna formāta attiecību šovs «Patiesības spogulis». Pārvērtību šovā redzēsim ievērojamas pārmaiņas – tas palīdzēs uzlabot gan fizisko formu, gan pāra attiecības un liks katram saprast, kādu viņš vēlas redzēt savu nākotni un vai gatavs mainīties otra dēļ.

Patiesības spogulis ir TV3 un «NBC Universal International Formats» kopprojekts, tas ir jauns un pasaulē vēl neredzēts formāts. Jāpiezīmē, ka iepriekš šādā sadarbībā veiksmīgi jau īstenots šovs «Kāzu gūstā».

Pieredzējusī raidījumu un šovu producente Sandija Miezīte atzīst, ka šis ir sarežģītākais projekts, kādu viņa līdz šim ir veidojusi: «Šis šovs tiešām spēj izmainīt cilvēku dzīves, pārvērst tās jaunā kvalitātē. Protams, tikai tad, ja tiešām abas pāra puses to vēlas. Tas izgaismo daudz mūsdienu pāru attiecību problēmas – rutīnu attiecībās, darbaholismu, dažādas atkarības – alkoholismu, smēķēšanu, atkarību no viedierīcēm un azartspēlēm. Tas ir realitātes šovs par to, kā pāri cīnās ar saviem attiecību dēmoniem – citiem tas sanāk labāk, bet citiem šī cīņa ir ļoti smaga. Skatoties uz šiem pāriem, Tu redzi, kuri spēj būt patiesi laimīgi kopā, bet kuriem varbūt labāk ir šķirties, lai atrastu īstu laimi citās attiecībās!»

Būt vai nebūt? Šova norise un noteikumi

Kad divi cilvēki satiekas un iemīlas, uz acīm ir rozā brilles un viss šķiet lieliski! Līdz iezogas rutīna, parādās pirmie strīdi, piezogas rutīna, kāds lēnām un nemanot paliek apaļīgāks. Lai tā nenotiktu, ir jāiegulda nopietns darbs. Ir jāstrādā gan pie savas fiziskās formas uzlabošanas, gan pie attiecībām.

Pārim šova sākumā jāieskatās Patiesības spogulī, kurš sniedz šokējošas atklāsmes par to, kas ar viņiem varētu notikt tad, ja savā dzīvē neko nemainīs! Pēc tam pāris dosies uz Vitalitātes akadēmiju, kur trīs nedēļu garumā veltīs laiku tikai sev – tievēs, mācīsies veselīgu dzīvesveidu un cīnīsies ar savu attiecību dēmoniem. Tad atgriezīsies mājās un centīsies veselīgo dzīvesveidu ieviest savā ikdienā, lai vēlāk uz divām nedēļām šķirtos un katrs vienatnē pārdomātu, vai tiešām vēlas ar otru būt kopā. Kopumā šovā piedalīsies astoņi pāri – katrā raidījumā pa vienam.

Raidījuma vadītājas – attiecību speciālistes Agnese Bērziņa un Aina Poiša

Par pāru vizuālajām pārvērtībām rūpēsies Vitalitātes akadēmijas speciālisti, savukārt par pāru emocionālo sapratni – divas atzītas attiecību speciālistes – Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese un Aina Poiša. Agnesei šī ir debija TV šova vadītājas lomā. Savukārt Aina šajā šovā būs redzama pavisam jaunā tēlā, ko veidojis modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, kurš mainījis ne vien Ainas ģērbšanās stilu, bet pat matu krāsu. Aina gan pati atzīst, ka jaunais tēls viņu nedaudz mulsina, taču viņa pilnībā uzticējusies meistara rokām!

«Ja cilvēks pieņem sevi, tad arī visas lietas viņam iet labi. Tādēļ raidījumā vispirms pievērsīsim uzmanību cilvēkam pašam – palīdzēsim sakārtot cilvēka ārieni, lai vieglāk būtu sakārtot arī iekšējo pasauli. Protams, raidījums ir ierobežots laikā, tādēļ mūsu uzdevums ir dot dalībniekiem grūdienu, lai iekustinātu tālākai attīstībai. Ceram, ka šis raidījums būs kā iedvesmas graudiņš arī skatītājiem, kas pamudinās paskatīties no malas uz sevi un savām attiecībām, jo katrām attiecībām, kad iemīlēšanās vietā nāk rutīna ar ikdienas problēmām, laiku pa laikam ir nepieciešama palīdzība,» stāsta raidījuma vadītāja, attiecību konsultante Aina Poiša.

«Es mīlu cilvēkus tādus, kādi tie ir. Tātad – pēc būtības. Un pēc būtības katrā cilvēkā ir labākā viņa versija. Diemžēl cilvēks visbiežāk neļauj izpausties savai labākajai versijai. Šis šovs ir iespēja ieraudzīt sevī labāko versiju un to iemīlēt,» uzskata raidījuma vadītāja Agnese Bērziņa.

Vai rutīna attiecības nogalinās?

Pirmajā raidījumā par savām attiecībām cīnīsies Sanita un Jānis. Simpātisks pāris, kuru attiecībās ienākusi rutīna un kuri nezina, kā ar to tikt galā. Jānis ir darbaholiķis – viņš uzskata, ka vīrieša galvenais pienākums ir nest mājās naudu. Taču Sanitai tas nav galvenais – viņa sapņo, ka Jānis vairāk laika velta ģimenei. Viņa vēlas, lai bērni redz nevis tēti, kurš bieži kliedz, jo bērni traucē viņam strādāt, bet tēti, kurš savas rūpes par ģimeni izrāda ar laiku, ko atvēl ģimenei un kopīgiem pasākumiem. Sanita pavisam nesen pat vēlējusies šķirties no Jāņa, taču vīrs pierunājis viņu pagaidīt līdz pavasarim. Viņi kopā tievēs, mācīsies veselīgu dzīvesveidu un, iespējams, pat piedzīvos otru medusmēnesi. Bet tas viss ir viņu pašu ziņā!

Skaties attiecību šovu «Patiesības spogulis» no 20. februāra pirmdienās plkst. 21:00 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu