Zināms otrais «Supernovas» pusfināla četrinieks

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Bartulāns

Svētdienas, 12.februāra vakarā norisinājās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlases raidījuma «Supernova 2017» otrais ceturtdaļfināls, kurā noskaidrojās nākamie četri dalībnieki, kuri iekļuvuši pusfinālā.

Otrajā atlases kārtā uz skatuves kāpa 11 dalībnieki - Katrine Lukins, «UP», Laura Lo pied. Chris Oak, Santa Daņeļeviča, The Ludvig, Miks Galvanovskis, Toms Kalderauskis, Markus Riva, «Triana Park», «My Radiant You», «The HiQ».

Jautrākai dienai: Ko par otro atlasi runā <em>Tviterī</em>

Pusfināla četriniekā iekļuva Santa Daņeļeviča, «Triana Park» un The Ludvig, bet tieši grupa «My Radiant You» bija žūrijas un skatītāju favorīti. Šie četri dalībnieki turpina cīņu par ceļazīmi uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursu, kas šogad norisināsies Ukrainā.

«Supernova 2017» raidījums norisinājās tiešraidē, tāpat kā iepriekšējos gados to vadīja ētera personības - Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš. Savukārt žūrijas locekļu sastāvā šogad redzami tikai vīriešu dzimuma pārstāvji - grupas «Prāta Vētra» dalībnieks Kaspars Roga, dziedātājs Dons, producents Dj Rudd un producents, mūzikas izdevējs Guntars Račs.

«My Radiant You» «All I Know»

Santa Daņeļeviča «Your Breath»

The Ludvig «I’m In Love With You»

«Triana Park» «Line»

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad tiešraižu laikā netiek atklāts, kādā secībā pēc balsojuma un žūrijas vērtējuma ir sarindojušies dalībnieki. Balsošanas statistiku par abām atlasēm, pusfinālu un arī finālu atklās tikai pēc konkursa beigām. Pirmo reizi vērā tiks ņemti arī straumēšanas vietnes «Spotify» klausīšanās dati.

Pirmie četri pusfinālisti

Ar interneta tiešraidi notika ķibeles:

Kā skatītāji gatavojās:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu