«Top Gear» izgāžas arī ar jauno vadītāju trio

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Pateicoties Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja humoram, auto raidījums «Top Gear» bija kļuvis par īstu televīzijas hitu. Kā zināms, pēc incidenta ar producentu BBC nolēma no Klārksona atbrīvoties. Savu cīņu biedru nepameta arī pārējie divi vadītāji. Jau divas sezonas «Top Gear» cenšas atgūt agrāko spozmi, bet rādītāji kļūst tikai bēdīgāki.

Pēc Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja aiziešanas pie šova stūres sēdās Mets Leblanks un Kriss Evans (Chris Evans). 2016. gada sezonas pirmo raidījumu noskatījās 4.4 miljonu skatītāju. Tomēr Kriss Evans saprata, ka mēģinājums iepatikties iepriekšējā vadītāju trio uzticīgajiem skatītājiem nav laba doma un savu darbu šovā pārtrauca.

Šosezon Leblankam pievienojās Rorijs Reids (Rory Reid) un Kriss Hariss (Chris Harris). Vadītāji atkal ir trīs, bet statistiku tas neuzlabo. Sezonas pirmo epizodi noskatījās 2,8 miljoni - gandrīz uz pusi mazāk kā iepriekšējā gadā. «Dailymail.co.uk» vēsta, ka raidījums bijis samocīts, ar mākslīgiem jokiem un puiši centušies būt jautri gandrīz ar varu. Tā nav bijusi diez ko baudāma skatāmviela.

Sezonas atklāšanas raidījuma reklāmas rullītis:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu