Šenonas Dohertijas vēzi esot «atklājis» viņas suns

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/theshando

Jau rakstījām par TV seriālu «Beverlihilsa 90210» un «Amulets» aktrises Šenonas Dohertijas (Shannen Doherty) cīņu ar krūts vēzi, kurai ķīmijterapijas kursa dēļ nu nācies noskūt matus. Intervijā tīmekļa izdevumam «Entertainment Tonight» viņa atklājusi, ka viņas sunene Bovija (Bowie) likusi saprast, ka aktrisei varētu kas kaitēt.

Š.Dohertija intervijā stāsta, ka viņas vācu aitu sunene Bovija «apsēsti ošņājusi» vietu, kur atradās audzējs. Pēc vēža diagnosticēšanas suņa uzvedība aktrisei beidzot bijusi saprotama.

Arī pēc atgriešanās no operācijas Bovija esot par aktrisi izrādījusi pastiprinātas rūpes. «Pēc pirmās ķīmijterapijas viņa ošņāja visu manu ķermeni no augšas līdz apakšai. Viņa vienmēr ir bijusi gādīga, bet nu viņa ir kļuvusi par vienu traku sargsuni. Kad viņa ir blakus, ir grūti man piekļūt klāt,» stāsta Dohertija.

Iespējams, ka suņi tik tiešām var saost vēža šūnas. Miltona Kainesa Universitātes slimnīcā tiek veikts pētījums, kurā testē suņu spēju noteikt konkrētus vēža veidus pēc smaržas, kuru rada proteīnu izmaiņas ļaundabīgajās audzēja šūnās. Šāda veida diagnostika būtu lētāka un ātrāka ļaundabīgo audzēju noteikšanas metode par invazīvo biopsiju, raksta «The Independent».

 

#MsBowie found some friends #wellfuckaduck

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu