Aizkustinošs video: Kā leļļu filmas bildinājums pārtop īstā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piedāvājam noskatīties romantisku video, kurā kāds puisis nolēmis spert zīmīgu soli un bildināt savu draudzeni. Protams, viņš vēlējās, šo mirkli padarīt īpašu, tādēļ izdomāja bildināt mīļoto ar leļļu filmas starpniecību.

Abi jaunieši ir ticīgi, tādēļ puisis sarunāja draudzes nama kinozāli, kurā demonstrēt sevis radīto filmu. Filmā lelles izspēlēja dažādas ainas no pāra dzīves. Tur redzams, kā abi satikās, kā Donita pārcēlās uz dzīvi citur un šķita, ka abiem nav nākotnes, kā tomēr viņa atgriezās un abu attiecības iegāja nopietnākā gultnē.

Donita filmas laikā nespēja valdīt asaras, jo atpazina filmiņā redzamās ainas, piemēram, kā mīļotais centās iemācīt viņai žonglēt pirmajā randiņā.

Uz seansu tika saaicināti pāra vecāki un draugi, lai viņi būtu klāt šajā romantiskajā notikumā.

Pats līgavainis ieradās tikai bildinājuma brīdi. Lai varētu visu sagatavot viņš paziņoja, ka netiek uz filmu, aizbildinoties ar darba darīšanām. Patiesībā, protams, viņš bija turpat blakus - tehniskajā telpā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu