Saimnieki, piesakieties šovam «Saimnieks meklē sievu»!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pagājušā gadā TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» iemantoja plašu popularitāti un saveda kopā divus pārus, kuri jau drīzumā plāno precības. Arī šogad tiek aicināti visi Latvijas brīvie saimnieki pieteikties šovam jeb tā otrajai sezonai.

Šī ir patiesi unikāla un garām nelaižama iespēja, kā satikt savu otru pusīti - saimnieci.

Aizpildiet pieteikuma anketu mājaslapā «tv3.lv» līdz aprīļa beigām un gaidiet ciemos šova vadītāju Baibu Sipenieci– Gavari ar kaudzi vēstuļu no sievietēm, kas vēlas sastapt īstu saimnieku!

Saimnieki, piesakieties!

TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» aizvadītā gada rudenī apliecināja, ka tajā ir iespējams satikt un iepazīties ar līgaviņām, kuras nebaidās no lauku dzīves un darbiem. Pirmajā šova sezonā nopietnas simpātijas radās starp Jēkabpils pusē dzīvojošo dabas bērnu, bitenieku Kaspars un Gunita, nu abi pošas kāzām. Arī Salacgrīvas Sandis Birkenbergs un Marita viens otru atrada tieši šova Saimnieks meklē sievu ietvaros. Pāris drīz vien pēc šova noslēguma uzsāka kopdzīvi un tuvākajā laikā plāno precības. Šie abi pāri kalpo kā lielisks piemērs, ka televīzijas šova ietvaros iespējams satikt savu īsto un vienīgo.

Arī šajā vasarā tiks veidots šovs «Saimnieks meklē sievu», tāpēc visi sirdī brīvie zemnieki, lauksaimnieki, dārzkopji, aitkopji un citu saimniecību vadītāji, kuriem nav sanācis laiks atrast sievu, sarosās un piesakās šovam. Jaunajai TV3 šova sezonai sarūpēts kāds pārsteigums - otrajā sezonā sievas meklēs ne tikai saimnieki, bet arī viena saimniece meklēs sev vīru. Pienācis īstais laiks rīkoties, lai satiktu savu līgaviņu, palīdzēt steigs šova Saimnieks meklē sievu vadītāja Baiba Sipeniece– Gavare.

Šova Saimnieks meklē sievu pieteikuma anketas jau tagad atrodamas «tv3.lv»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu