«Ievas pārvērtības» pucēs deviņu bērnu mammu un meitu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 raidījums «Ievas pārvērtības» ar lieliem soļiem tuvojas finiša taisnei jeb sezonas noslēgumam. Pavasara sesijas pēdējais raidījums būs īpašs, jo tajā modes mākslinieki Sonita Pāvuliņa un Gints Bude pucēs deviņu bērnu mammu Sarmīti un viņas vienīgo meitu Lindu. Abas sievietes raidījumam pieteica viens no astoņiem dēliem, kurš vēlas, lai abas ģimenes sievietes tiktu iepriecinātas ar vizuālām pārvērtībām. Vērojiet Ievas pārvērtību sezonas noslēguma raidījumu 15.maijā 22:10 kanālā TV3!

Lai atrastu māti un meitu, TV3 un raidījuma «Ievas pārvērtības» komanda marta beigās izsludināja konkursu. Atsaucība bija pārsteidzoša – tika saņemtas vairāk nekā 600 anketas, un izvēlēties tikai vienu pāri radošajai komandai nebija viegli. Tika organizēta atlase un laimīgā loze krita 45 gadus vecajai Sarmītei un viņas 24 gadus vecajai meitai Lindai no Tukuma novada.

Sarmītei ir deviņi bērni – astoņi dēli un viena meita. Abas sievietes pārsteigt un iepriecināt vēlējās viņu ģimenes vīrieši. Pieteikuma anketā dēls Mareks raksta: «Mamma ir izaudzinājusi astoņus dēlus un vienu meitu. Mēs, puiši, ļoti gribam pieteikt mūsu vienīgas sievietes ģimenē raidījumam Ievas pārvērtības. Mamma izskatās nogurusi un gribam, lai viņa kļūtu skaistāka un priecīgāka. Māsai vajag pārvērtības tāpēc, ka viņa mums ir vienīgā māsa. Vēlamies abas pārsteigt, jo mūsu māsas dēliņam paliek gadiņš. Mammai šis ir pirmais mazbērns, bet māsai pirmais bērniņš. Mēs uzskatām, ka viņas to ir pelnījušas.»

Sarmītes vecākajam dēlam ir 27 gadi, bet jaunākajam tikai astoņi. Sieviete visu mūžu rūpējusies par bērniem un atzīst, ka beidzot varētu sākt dzīvot sev un vairāk pievērsties savam ārējām izskatam. Savukārt Linda ir jaunā māmiņa un uzskata, ka Ievas pārvērtības viņai varētu iemācīt, kā pareizi ģērbties šajā vecumā, jo Lindai šķiet, ka viņa ģērbjas pārāk meitenīgi. Gan Sarmīte, gan Linda piedzīvos ne tikai vizuālās pārvērtības ar jaunu garderobi un matu sakārtojumu. Abas tiks palutinātas arī ar skaistuma procedūrām Veselības centra 4 skaistuma klīnikā 4 dimensija, un pirmo reizi mūžā izbaudīs masāžu.

Skatieties Ievas pārvērtības sezonas noslēgumu 15.maijā 22:10 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu