Latvijā sāks demonstrēt ASV spraigo kulinārijas šovu «Šefpavārs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja esi kulinārijas šovu cienītājs, TV kanāls FOX Life ir sarūpējis kaut ko izcili gardu tieši Tev! No pirmdienas, 13. maija, darba dienu vakaros veselu stundu varēsi sekot līdzi aizraujošajam ASV realitātes raidījumam «Šefpavārs» (Top Chef), kurā pavāri cīnīsies par iespaidīgu galveno balvu – 10 tūkstošiem ASV dolāru.

Šovā sacentīsies 17 atraktīvi dalībnieki. Viņiem būs jāpagatavo dažādi ēdieni un jāiztur citi pavārmeistarības pārbaudījumi, piemēram, iespējami ātrāk jānomizo ābolu ķocītis.

Dalībnieku veikumu vērtēs kompetenta žūrija, kurā darbosies profesionāli pavāri un pārtikas nozares eksperti. Katrā šova sērijā noteiks uzvarētāju un izbalsos vienu vai vairākus dalībniekus, kuru sniegums, pēc žūrijas ieskata, būs visvājākais. Interesanti, ka izbalsošana draudēs arī par dažādiem pavāram nepieļaujamiem profesionalitātes pārkāpumiem, piemēram, par mērces pagaršošanu, iemērcot tajā pirkstu! Uzvarētājs un lielās naudas balvas ieguvējs kļūs zināms šova 15. sērijas noslēgumā.

Īpašu rozīnīti un eksotikas garšu šovā ienesīs tā vadītāja un viena no žūrijas locekļiem - seksapīlā un iedvesmojošā indiešu izcelsmes amerikāniete Padma Lakšmi, kas savulaik bija precējusies ar slaveno rakstnieku Salmanu Rušdi.

Par kulinārijas karalieni dēvētā kādreizējā modele un aktrise ir sarakstījusi vairākus pavārmākslas bestsellerus. 2009.gadā viņa tika nominēta «Emmy» balvai kategorijā labākais realitātes raidījuma vadītājs. Pats šovs 2010.gadā ieguva «Emmy» balvu kā labākais realitātes šovs, un, visticamāk, tas lielā mērā ir arī Padmas nopelns.

Līdztekus savām pavārmākslas prasmēm multimāksliniece var lepoties ar lielisku augumu, šarmējošu jutekliskumu un vilinošu noslēpumainību. Padma patiešām ir īpaša sieviete. Viņa, piemēram, nekaunas no bērnībā iegūtas lielas rētas uz rokas un pasniedz to kā savu trumpi un atšķirības zīmolu, nevis kā trūkumu. Tieši Padmas faktors, šķiet, ir viena no šova lielo panākumu galvenajām atslēgām.

Seko līdzi realitātes šova norisei kanālā FOX Life no pirmdienas, 13. maija, katru darba dienu pulksten 18:05!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu