Filma «Tērauda vīrs» uzstāda jaunus kases ieņēmumu rekordus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātesfoto

«Tērauda vīrs» («Man Of Steel»), jaunākā filma par Supermenu jeb vienu no visu laiku populārākajiem un spēcīgākajiem supervaroņiem, ir uzstādījusi kases ieņēmumu rekordus ASV un ierindojas pirmajā vietā starp nedēļas nogales ienesīgākajām filmām visās valstīs, kur tā iznākusi. 

Savā pirmajā nedēļas nogalē no 14.līdz 16.jūnijam ASV kinoteātros filma ir iekasējusi 125 miljonus ASV dolāru (šajā summā iekļauti 113 miljoni no piektdienas līdz svētdienai un 12 miljoni no ceturtdienas īpašajiem seansiem), un tas ir visu laiku iespaidīgākais nedēļas nogales rādītājs jūnija mēnesī. ASV un Kanādas kinoteātros jeb «domestic» tirgū filmu izrāda 4207 kinoteātros, no kuriem 3357 kinoteātri filmu demonstrē 3D formātā. «Tērauda vīrs» vienlaikus ar ASV iznāca vēl 24 valstīs, dominējot visās no tām un daudzviet uzstādot dažādus rekordus. Starptautiskajā arēnā savā pirmajā nedēļas nogalē filma ir skatāma uz 9710 ekrāniem. Uz Latvijas kinoekrāniem filma iznāk jūnija pēdējā piektdienā, savukārt atsevišķos kinoteātros tā tiks demonstrēta pirms regulārajiem seansiem 28.jūnijā.

Studijas «Warner Bros.» paspārnē tapusī fantastikas un piedzīvojumu filmā «Tērauda vīrs» atspoguļo to, kā Supermens nonāk uz Zemes, kur viņš izaug pie audžuvecākiem un atklāj savas pārdabiskās spējas, un kā cilvēce iepazīst varoni no citas planētas. Tomēr, kad par Supermena atrašanos uz Zemes uzzina viņa rases pārstāvis un noziedznieks, briesmas draud ne tikai Supermenam, bet visai planētai. «Tērauda vīru» producējis Kristofers Nolans («Tumšā bruņinieka» triloģija, «Pirmsākums»), un tās režisors ir Zaks Snaiders, kurš veidojis tādas filmas kā «300: Termopilu kauja» un «Sargi». Supermena lomu izpilda britu izcelsmes aktieris Henrijs Kavils («Nemirstīgie», «Gaišā dienas laikā»), bet viņam līdzās spēlē tādas zvaigznes kā Rasels Krovs, Kevins Kostners, Eimija Adamsa un citi.

Video:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu