Parisas Hiltones kailfotogrāfijas līdzējušas aizturēt zagļus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sofijas Kopolas filma «Izredzētie» ir neticams, tomēr patiess stāsts – grupa Losandželosas pusaudžu vairākkārt aplaupīja slavenību namus, taču nesaņēma bargu sodu. Pusaudži nolaupīja vērtīgas mantas vairāk nekā trīs miljonu dolāru vērtībā. Skolēni veikli aptīrīja Meganu Foksu, Parisu Hiltoni, Orlando Blūmu, Lindsiju Lohanu un daudzas citas Holivudas zvaigznes. 

Kad pusaudži tika aizturēti, šis notikums acumirklī kļuva par preses sensāciju. Ne tikai tāpēc, ka bērnu upuri bija slavenības; it īpaši tāpēc, ka pusaudži vēlējās kļūt par tiem, kurus apzaga. Daži fakti saistībā ar šo notikumu.

Viens no īstās «Spožās bandas» dalībniekiem Niks Prugo sacījis, ka viņi ar draudzeni Reičelu Lī par pirmo upuri izvēlējušies Parisu, jo turējuši viņu par pietiekami stulbu. «Kas neslēdz ciet sava nama durvis? Kas pa visu māju izmētā skaidru naudu? Tādas muļķes kā viņa,» teicis N.Prugo.

Viena no «Spožās bandas» dalībniecēm Kortnija Eimsa savā tiesas sēdē ieradusies ar kaklarotu, ko atpazinusi cietusī Lindsija Loana. Šīs lietas iztiesāšanā tā bija muļķība vai arī gluži vienkārši nekaunība – Kortnija tika apsūdzēta arī zagtu mantu lietošanā.

Pret detektīvu, kas izstāstījis par «Spožo bandu», ierosināta krimināllieta par dienesta noslēpuma izpaušanu un palīdzību Sofijai Kopolai.

Par izmeklētāju Bredu Gudkinu, kas atklājis Holivudas zādzības, sākuši interesēties tiesībsargi, kad viņš palīdzējis režisorei Sofijai Kopolai filmas «Izredzētie» uzņemšanā. Viņš apsūdzēts slepenu faktu izpaušanā lietā, kas tiek izmeklēta. Detektīvs ne vien izstāstījis par šo lietu, bet arī filmā tēlojis policistu, kurš aiztur Emmas Votsones varoni. Par savu lomu viņš saņēmis 12 500 dolāru. Gudkinam draud atstādināšana no amata.

Policisti apsūdzēja «Spožās bandas» vadoni Reičelu Lī pēc kratīšanas viņas mājās, kad tur tika atrastas kailās Parisas Hiltones fotogrāfijas. Tolaik Reičela dzīvoja pie tēva un bija pilnīgi pārliecināta, ka noslēpusi visus pierādījumus, kas apliecina viņas līdzdalību zādzībās. Šķiet, fotogrāfijas viņa piemirsusi. Tāda bija viņas brīvības cena.

Stāsts par tā dēvētajiem ideālajiem zaglēniem «Izredzētie» tiks demonstrēts Latvijas kinoteātros jau no 19. jūlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu