Rīgas Kinostudija aicina izbaudīt «Vella kalpu» atmosfēru

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Kinostudijā tapusi dokumentāla filma «Vella kalpi. Filmas arheoloģija» par vienu no tautas mīļotākajām latviešu kino filmām «Vella kalpi» (1970.g.). Filmas publiskā pirmizrāde notiks Rīgas svētku «Rīgai 810» ietvaros, Kino svētkos Kalnciema kvartālā 19.augusta vakarā. Pēc dokumentālās filmas sekos mākslas filmas «Vella kalpi» brīvdabas bezmaksas seanss. Savukārt, Rīgas Kinostudijas organizētajā fotosalonā notiks pārģērbšanās autentiskos filmas varoņu tērpos un fotografēšanās.

Arī par nakts koncerta «Vella kalpi Spīķeros» atraktivitāti rūpēsies Rīgas Kinostudija, kas daļu no koncerta māksliniekiem ietērps filmu kostīmos. Īpaši organizētā fotosalonā «Vella kalpu» atmosfēru varēs izjust arī svētku viesi. Būs iespēja ietērpties dažādu filmu varoņu tērpos, iejusties lomās un nofotografēties pie profesionāla fotogrāfa.

Fotosaloni darbosies 19.augustā Kino svētkos Kalnciema kvartālā no pl.18.00-23.00 un radošajā kvartālā «Spīķeri» no pl.20.00-24.00. Fotogrāfijas no 2.septembrabūs pieejamas, Rīgas Kinostudijas mājaslapā «studio.lv» sadaļā aktualitātes.

Par godu Rīgas svētkiem visi interesenti varēs iegādāties Rīgas Kinostudijas jaunākās dokumentālās filmas «Padoties aizliegts» un «Pareizi uzlidot» DVD formātā tikai par 3,00Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu