Leonam un Elizabetei atkal neizdodas apprecēties

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Latvijas skatītākā seriāla «UgunsGrēks» galveno varoņu – Leona un Elizabetes – kāzu dienu gaidīja visi seriāla fani.

Vakar bija ilgi gaidītā diena, kad abiem varoņiem vajadzēja mīt gredzenus sezonas noslēguma sērijā.

Iepriekš seriāla veidotāji solīja: «Seriāla varoņi būs parūpējušies, lai kāzu diena 20.jūnijā būtu balta, skaista un pārsteigumiem bagāta. Visi Latvijas skatītāji varēs vērot, kā Elizabete greznā, baltā kleitā zem rokas savam tēvam, advokātam Jānis Ziemelim dosies pie altāra, kur viņu satraukts gaidīs Leons. Viņiem pa priekšu dosies Elizabetes dēliņš Augusts ar draudzeni Ritu. Un, protams, kā gan bez viesiem! Būs sapulcējušies visi seriāla varoņi – Mildiņa, Mieriņš, Signe un Olafs, arī Leona dvīņubrālis Fēlikss, kurš uz kāzām būs ieradies ar zilu aci. Diez, par ko viņš to izpelnīsies?! Viss atklāsies seriāla noslēguma sērijā! »

Kaut arī Leona lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris teica: «Leons bija pelnījis būt laimīgs!», kas izskanēja kā solījums skatītājiem, ka abi populārie varoņi beidzot apprecēsies, tomēr viss notika citādi. Skatītāji līdz nākamās sezonas sākumam palika neziņā par Leona un Elizabetes laulību likteni.

Atliek vien neziņā gaidīt nākamās sezonas sākumu, lai noskaidrotu, kas bija šī sieviete, kura pārtrauca kāzu ceremoniju...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu