Foto: Šausminošās vietas, kurās uzņemta filma «Bada spēles»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: WENN / Vida Press

25 gadus vecā amerikāņu fotogrāfe Sammera Kinga (Summer King) paviesojusies vietās, kur tika uzņemta populārās franšīzes «Bada spēles» (Hunger Games) kinofilmas, precīzāk – vietās, kas grāmatās un filmās pazīstamas kā bēdīgi slavenais «12. apgabals».

Fotogrāfijās redzama māja, kurā uzauga filmu sāgas galvenā varone Ketnisa Everdīna (aktrise Dženifera Lourensa) ar māti un māsu, slavenā pilsētas dome, ap kuru pulcējās vietējie iedzīvotāji, būdas, kurās Ketnisa slēpās, kas bēga no novērošanas, un citas vietas.

Lai gan mūsu valsts iedzīvotāji pie šādiem skatiem pieraduši, apokaliptiskās ainas uzņemtas Ziemeļkarolīnas štata pilsētā Ešvilā.

Patiesībā šajā «drūmajā» pilsētā dzīvo aptuveni 90 000 cilvēku, un Ešvila ir ievērojama ar to, ka tajā uzņemta virkne citu populāru filmu, piemēram, Last of the Mohicans, Being There, The Fugitive, Hannibal, Nell, Forrest Gump, Dirty Dancing, 28 Days un daudzas citas.

Sjūzenas Kolinsas sarakstītā distopiskā triloģija «Bada spēles» tika sadalīta četrās pilnmetrāžas filmās, kas uz kinoekrāniem bija skatāmas no 2012. līdz 2015. gadam.

Daudziem tik mīļā sadistiskā kino sāga pasaules kinonomā nopelnījusi gandrīz trīs miljardus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu