Draudzene atklāj, kāda īstenībā ir ekstrasense Džūlija Vanga

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: J.D. photography

Televīzijas šova «Ekstrasensu cīņas» 15.sezonas uzvarētājai Džūlijai Vangai nav daudz draugu, tomēr viena no labākajām draudzenēm, fotogrāfe Jūlija Dmitrenko, piekritusi intervijai izdevumam «Kas Jauns», kurā atklāj kāda patiesībā ir Vanga.

TV šova laikā Džūlija vairākkārt stāstīja, ka ir haosa gars, gars cilvēka ķermenī. Viņas draudzene Jūlija atklāj, ka, lai arī sākumā domājusi, ka tās ir tikai muļķības, vēlāk sākusi Vangai ticēt, jo abu draudzības laikā bijušas vairākas liecības, kas to apstiprinājušas.

Fotogrāfe Jūlija stāsta, ka Džūlija nevēlas būt māte, kā arī vīrieša viņai nav, jo ir ļoti grūti atrast cilvēku, kurš viņai būtu piemērots: «Džūlijai parasts vīrietis nederētu, jo viņa zinātu visas viņa domas».

Dmitrenko stāsta, ka iemesls, kāpēc Vanga nepieņem cilvēkus uz konsultācijām, ir pavisam vienkāršs.

«Viņai tas nav vajadzīgs, jo tie jautājumi ir ļoti primitīvi. Populārākie ir - kad es apprecēšos? Vai vīrs mani nekrāpj? Vai būšu bagāta?» stāsta Jūlija, piebilstot, ka nepieciešamības gadījumos Vanga cilvēkiem palīdz, tomēr vien tad, kad atgadījies kas nopietns.

Intervijā fotogrāfe stāsta, ka Vanga pelna iztiku gatavojot savas smaržas, Maskavā dzied ar grupu, kurai drīzumā iznākšot jauns mūzikas albums, kā arī izdod komiksu. Tāpat «Ekstrasensu cīņu» uzvarētāja rūpējas par sevi - nelieto alkoholu un nesmēķē.

«Viņa rūpējas par sevi un pat neuzkrāsojusies savā dzīvoklī spēj izskatīties kā karaliene,» teic Vangas draudzene.

Pilnu interviju ar fotogrāfi Jūliju Dimtrenko lasiet jaunākajā izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu