Filma «Advokāts» vēlreiz apvieno Havjēra Bardema un Penelopes Krūzas savienību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Leģendārais režisors Ridlijs Skots sadarbībā  «Kur sirmgalvjiem nav vietas» autoru Kormaku Makārtiju piedāvā dramatisku trilleri ar Breda Pita, Kameronas Diazas, Maikla Fasbendera, Peneopes Krūzas un Havjēra Bardēma piedalīšanos.

Makartija noveli «Kur sirmgalvjiem nav vietas» ekranizēja brāļi Koeni, kuri ieguva četras Oskara balvas un vienu no tām ieguva Havjērs Bardēms par sērijveida slepkavas tēlojumu. Interesanti, ka Havjērs Bardems un Penelope Krūza reālajā dzīvē ir precējušies un audzina divus bērnus. Abu aktieru pirmā kopīgā filma bija tālajā 1992. gadā, spāņu komēdijā «Jamon, Jamon», kad neviens par tiem nezināja. Otrā filma sekoja pēc 16 gadu pārtraukuma apvienojoties ar kulta režisoru Vudiju Alenu filmā ‘’Vikija, Kristīna, Barselona».

Par filmu:

Veiksmīgs advokāts, kurš ir sasniedzis dzīvē savas karjeras virsotni un gatavojas laulībām, piekrīt kāda sena, ar kriminālo pasauli saistīta paziņas piedāvājumam nopelnīt. Soli pa solim advokāts tiek iesaistīts narkobiznesā, kur valda džungļu likumi un viņa mierīgā dzīve vair nekad neatgriezīsies ierastajās sliedēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu