Gada nogalē TV3 sarūpējuši pārsteigumiem pilnu TV programmu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 Ziemassvētku un gadu mijas programma šim gadam sarūpēta ļoti plaša un jaunumi kā no pārbagātības raga sāks birt jau 20.decembrī, kad TV3 ekrānos nonāks vairākas svētku filmas. Svētku prieki uzņems apgriezienus ar lieliskām televīzijas pirmizrādēm, Bez Tabu aizraujošiem svētku stāstiem un īsfilmu par šampanieti. Līksmību, mieru un gaišas emocijas ikviena mājās ienesīs Laura Reinika un Rēzijas Kalniņas Ziemassvētku koncerti,  kā arī apbalvošanas ceremonija Latvijas Lepnums. Savukārt uz aizvadītā gada svarīgākajiem notikumiem atskatīsies raidījumi TV3 Ziņas un Nekā personīga. 

Bez Tabu svētku nedēļa

Ziemassvētku laikā raidījums «Bez Tabu» saviem skatītājiem pasniegs dāvanu vērtīgu un aizraujošu stāstu veidā. Sākot ar padomiem, kā panākt, lai zaļā skaistule mājiniekus priecē ilgāk un nebirdina skujas, turpinot, kāda ir Ziemassvētku vecīšu mode un tradīcijas citās pasaules valstīs. Piemēram, kāpēc Krievijā dāvanu dalīšanas brīdi tēvi gaida ne mazāk, kā bērni? No kādiem ļaundariem vērts Ziemassvētku laikā uzmanīties? Kur baznīca iegūst dievmaizes, ko svētku galdā liek ticīgie? Tuvojoties gadu mijai, «Bez Tabu» izteiks arī astroloģisko prognozi nākamajam gadam. Kurām horoskopa zīmēm veiksies mīlestībā un vai tagadējie naudas maki derēs jaunajai valūtai – eiro? Kā dzīvniekus ietekmē Jaungada salūts un, kā novērst nepatīkamas sekas.

Svētku koncerti

Ziemassvētku vakarā, 24.decembrī 20:15, TV3 skatītājiem priecīgas noskaņas atnesīs koncerts Lauris Reiniks Ziemassvētkos. Svētku sajūtu kopā ar Reiniku palīdzēs radīt instrumentālā grupa, ķekatnieki un vairāki īpašie viesi. Koncertā skanēs jaunas un arī sen iemīļotas dziesmas gan latviešu, gan angļu valodā. Arī nākamajā dienā, pirmajos Ziemassvētkos, kanālā TV3 skanēs saviļņojoša oriģinālmūzikas programma, ko īpaši šiem gaišajiem svētkiem veido izcilā latviešu aktrise Rēzija Kalniņa un visu paaudžu iemīļotais mūziķis un komponists Uldis Marhilevičs. Abas personības ir zvaigznes, kas spoži mirdz pie Latvijas teātra un mūzikas debesīm. Kalniņa atzīst: «Esmu nonākusi līdz absolūtai skaidrībai: mana dzīves sūtība nav gozēšanās sabiedrības centrā, par katru cenu patīkot un izpatīkot visiem un ikvienam, izdāļājot sevi sīknaudā. Abi ar Uldi šobrīd esam satikušies dzīves, prāta, sirds un emociju simboliskajās krustcelēs, ka gribas nevis dot, bet saņemt to, ko radošais gars katram no mums piedāvā.» Šajā svētku koncertā piedalīsies arī Modris Laizāns, Ingus Feldmanis, Ivars Kalniņš un Dzintars Beitāns.

Latvijas Lepnums atzīmē 10 gadus

Otrajos Ziemassvētkos tiks atzīmēta 10 gadu jubileja apbalvošanas ceremonijai Latvijas Lepnums. Tās ietvaros tiks pasniegtas 10 balvas par darbiem sabiedrības labā, kas iedvesmo visus darīt Latviju labāku. Latvijas Lepnums ceremoniju kā ik gadu vadīs Evelīna Strazdiņa, tajā piedalīsies kultūras darbinieki, sportisti un citas personības, kas ir nesušas Latvijas vārdu pasaulē. Īpašās balvas godināmajām personībām pasniegs iepriekšējo gadu Latvijas Lepnuma statujas ieguvēji. Savukārt ar muzikāliem priekšnesumiem Latvijas Lepnuma ceremonijas laikā uzstāsies Marija Naumova, grupa «The Sound Poets», Cēsu karmīnsarkanais koris, Uldis Marhilevičs un Antra Stafecka, Ģirts Ķesteris un Jānis Lūsēns, Dons un Kristīne Kārkle-Puriņa.

Svētku filmu pirmizrādes

Ikviena mājās jau visa decembra mēnesi īstenu svētku sajūtu rada ikgadēja Ziemassvētku tradīcija jeb filma Viens pats mājās, kas baudāma ik piektdienas vakaru. Ziemassvētku laikā gaidāms televīzijas pirmizrāžu birums – komēdija «Neierobežotie», animācijas filma Niko 2: meklējot mazo brāli, piedzīvojumu filma Leģenda par pēdējo gaisa pavēlnieku, Ziemassvētku vēlēšanās. Pašā Ziemassvētku vakarā skatītājiem tiks dāvātas trīs televīzijas pirmizrādes «Brīnuma kundze», «Liktenīgie Ziemassvētki» un «Veiksmīgie Ziemassvētki». Pirmajos Ziemassvētkos ikvienu priecēs divas aizraujošas televīzijas pirmizrādes «Brīnuma kundze 2» un «Hugo», savukārt otrajos Ziemassvētkos būs iespējams izdzīvot 12 Ziemassvētku randiņus. Pēc Ziemassvētku brīvdienām filmu birums neapstāsies - 27.decembrī skatītājus sagaidīs komēdija Ziemassvētki nekurienē, bet 30.decembrī vēsturiska drāma Sekretariāts un 31.decembrī komēdija Brīnumaina.

Gada apskats Nekā personīga un TV3 Ziņu gaumē

29.decembrī raidījums Nekā personīga atskatīsies, kāds 2013.gads paliks TV3 svētdienas raidījuma arhīvos. Gads sākās ar smagām problēmām ekonomikā, kad tika piedzīvots lielākā metalurģijas uzņēmuma Liepājas Metalurgs bankrots. 2013.gada laikā Nekā personīga sekoja zelta zušu skandālam, interesējās par zivju fermu ierīkošanu Baltijas jūrā un, kādos apstākļos dzīvo kažokzvēri. Raidījums pabija Dienvidamerikā, meklējot Baltijas narkomūļus, un piedalījās starptautiskā pētījumā par ofšoru paradīzēm. Pavasarī Nekā personīga kopā ar Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centru «Re: Baltica» pētīja darba apstākļus Latvijā, žurnālisti strādāja zivju rūpnīcā un veikalā «Maxima». Tāpat raidījuma komanda nodevās meklējumiem, atrodot pazudušas amatpersonas, šķetināja maksātnespējas tīklus un meklēja firmu direktorus Rīgas patversmēs, arī sekoja Ingunas Sudrabas slepenajām pusdienām.

Nekā personīga vadītāja Ilze Jaunalksne: «Taču visu atmiņā 2013.gads paliks ar smago nelaimi Zolitūdē, ko piedzīvojām novembrī. Ir pamats cerēt, ka pēc tik smagiem satricinājumiem, sabiedrība mainīsies. Mūsu pienākums ir sekot līdzi, lai Zolitūdes traģēdija tiek izmeklēta un vainīgie atrasti.» Nekā personīga vadītājs Jānis Krēvics iezīmē nākamo sezonu: «Nākamo gadu mēs uzsāksim, pastāstot par cilvēkiem no Latvijas, kas atstājuši pēdas starptautiskajā terorismā.»

Arī TV3 Ziņu komanda veidos īpašu raidījumu 31.decembra vakaram, kas šajā īpašajā reizē būs veselu stundu garš. Raidījuma ietvaros varēs atskatīties uz 2013.gada notikumiem, kas kopumā gadu iekrāsojuši visai drūmu – latviešu tauta zaudēja izcilo dzejnieku Imantu Ziedoni, sabruka «Liepājas Metalurgs», liesmas nopostīja Rīgas pili. Un, protams, melnā ceturtdiena - Zolitūdes traģēdija, kas gruvešos apraka 54 dzīvības. Tam sekoja visu laiku ilgākā valdības vadītāja demisija. Arī citur pasaulē šo gadu iezīmējušas daudzas nelaimes un dramatiski notikumi. TV3 Ziņu komanda ieskatīsies arī jaunajā gadā, kas ienesīs daudz jaunumu – jauna nauda, jauna valdība un parlaments.

Gadu mijas pārsteigumi

Raidījums «Bez Tabu» 30.decembrī 19:30 skatītājiem dāvās īsfilmu par šampanieša tapšanu slavenajā Francijas Šampaņas reģionā. Īsfilmu veidos Bez Tabu žurnāliste Ruta Madarāja–Veisa, kurai bija iespēja klātienē ieraudzīt, kā tiek novākta raža un sākts raudzēšanas process. Šampanieša baudīšana no īstajām glāzēm un īstajā temperatūrā – tas viss būs baudāms brīnišķīgā Bez Tabu veidotā stāstā ar franču šarmu. Savukārt 31.decembrī 20:00 raidījums «Bez Tabu» īpašā apbalvošanas ceremonijā pasniegs Gada balvas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām, kuras ar savu darbu un rīcību ir devušas neatsveramu ieguldījumu valsts attīstībā un izaugsmē. Daudzi teiktu, ka Latvijā tādu cilvēku nav, tomēr tā vis nav - «Bez Tabu» atklās un apbalvos varoņus!

Uzreiz pēc «Bez Tabu» īpašās apbalvošanas ceremonijas 31.decermbra vakarā 21:00 būs baudāmi muzikāli priekšnesumi un sastopamas dažādas televīzijas personības koncertā TV3 jubilejas zelta mirkļi. Par lielisku atmosfēru rūpēsies Baiba Sipeniece-Gavare un koncerts būs kā TV3 15 gadu retrospekcija ar daudz pozitīvām emocijām visa vakara garumā. Gadu mijā varēs ieklausīties Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzrunā un izbaudīt krāšņo svētku salūtu.

Pirmajā jaungada dienā TV3 skatītājus sagaida īpaša programma un īpaši izceļams raidījums Bez Tabu, kas līdz ar 1.janvāri sāks jaunu dzīvi ar jaunu apņemšanos un jaunu izaicinājumu. «Bez Tabu» īpašā rubrikā stāstīs par dažādiem cilvēkiem, kas vēlas piepildīt savu Jaunā gada apņemšanos – nomest lieko svaru. Visa mēneša garumā raidījums sekos līdzi, kā izraudzītajiem dalībniekiem veicas. Protams, tiks pieaicināti arī attiecīgās jomas speciālisti kā dietologi, svara vērotāji un sporta treneri.

Vakara noslēgumam televīzijas pirmizrāde

Jaunais gads sāksies ne tikai ar jaunu apņemšanos, bet arī lielisku dāvanu – Trīs musketieru 3D televīzijas pirmizrādi, kas veidota pavisam nesen, 2011.gadā. Trīs musketieros galvenās lomas atveido aktieri Logans Lermans, Mila Jovoviča, Orlando Blūms, Metjū Makfadens un Luks Evanss. Filma ir klasisks stāsts par trīs musketieriem, no kuriem karstgalvis D’Artanjans apvieno spēkus ar trīs leģendārajiem musketieriem, lai neļautu apburošajai dubultaģentei Milēdijai un viņas ļaunajam patronam iekarot Francijas troni un ievilkt Eiropu karā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu