Filmu «Sapņu Komanda 1935» savos lidojumos pārraida aviosabiedrība «Singapore Airlines»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Sapņu Komanda 1935» DVD tagad var iegādāties lielākajā Interneta veikalā Amazon.com. Filma ir skatāma angļu un latviešu valodās ar titriem angļu, holandiešu, franču, vācu, lietuviešu, spāņu un krievu valodās.

Režisora Aigara Graubas un producenta Andreja Ēķa filma «Dream Team 1935» («Sapņu komanda 1935») ir sporta drāma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. Tā vēsta par pirmo Eiropas čempionātu basketbolā, Ženēvā 1935. gadā un par to, kā nepazīstama komanda no visai mazpazīstamas valsts par spīti visām cerībām un lielajam skepticismam kļuva par pirmo Riropas Čempioni basketbolā. Pārsteidzoši patiess stāsts par neiespējamām izredzēm, neparastiem varoņiem un satriecošu vēstures mirkli.

Filma 2013.gadā izrādīta 20 internacionālos filmu festivālos iegūstot balvas kā «Labākais Režisorsr», «Labākā Filma», «Labākā Ārzemju Filma». 2013.g. decembra mēnesī pieczaigžņu aviosabiedrība «Singapore Airlines» «Sapņu Komanu 1935» pārraida savos lidojumos visā pasaulē – pirmo reizi spēlfilma no Latvijas ir izrādīta tik plašā veidā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu