Sliktas ziņas par Šenonas Dohertijas smago slimību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Populāro TV seriālu «Beverlihilsa 90210» un «Amulets» aktrise Šenona Dohertija (Shannen Doherty) piedalījusies jaunā intervijā ar izdevumu «Entertainment Tonight», kurā atklājās par savu smago slimību - krūts vēzi.

Intervijas laikā drosmīgā Šenona Dohertija atklājās par savu smago slimību, kā arī paskaidroja, kāpēc sociālajos tīklos publiski dokumentēja to, kā tiek noskūti viņas mati.

«Es vienkārši negribēju, lai kāds uzņem bildi, kad izeju no pārtikas veikala,» par matu noskūšanu stāsta Dohertija.

Tāpat aktrise atklāja, ka viņas slimība ir progresējusi. Krūts vēzis Dohertijai sākotnēji izplatījies limfmezglos, bet pēc vienas no operācijām noskaidrojās, ka vēža šūnas ir tikušas ārpus limfmezgliem. Šī iemesla dēļ Dohertijai jāveic ķīmijterapija, bet pēc tās apstarošana.

Aktrise intervijas laikā neslēpa, ka ir noraizējusies par savu nākotni un to, kā viņas veselības stāvoklis varētu ietekmēt cilvēkus viņai apkārt.

Jau ziņots, ka 2015.gada augustā Šenona Dohertija apstiprināja medijos izskanējušās ziņas, ka viņai diagnosticēts krūts vēzis.

Dohertijas diagnoze nonāca atklātībā, kad vietne TMZ publicēja dokumentus no tiesvedības pret biznesa menedžeri. Dohertija apgalvo, ka menedžeris neesot veicis apdrošināšanas iemaksas, kā rezultātā viņa neesot varējusi saņemt nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Lietas materiālos norādīts, ka krūts vēzis Dohertijai atklāts 2014.gadā, kad viņai nebija pienācīgas veselības apdrošināšanas. Aktrise uzsver, ka pretējā gadījumā vēža izplatīšanos varētu apstādināt agrīnā stadijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu