Video: Šādi izskatās lielākā misēkļa «Oskaru» vēsturē vaininieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kopš svētdien Losandželosā notikušās «Oskara» ceremonijas nerimst kaislības ap «gadsimta kļūmi» Holivudā, kad svarīgākās kategorijas «Labākā filma» pasniegšanas laikā tika sajauktas aploksnes un nosaukta nepareizā kinolente. Ir arī zināmi tie divi cilvēki, kas tieši ir atbildīgi par šo misēkli. Par viņu drošību pēdējās dienās rūpējas pat apsardze.

Par balvu uzvarētāju paziņošanu atbildīga ir auditoru firma «PricewaterhouseCoopers» un konkrēti - divi aplokšņu sargi Braiens Kalinans (Brian Cullinan) un Marta Ruisa (Martha Ruiz). Jau zināms, ka viņi vairs nekad netiks ielaisti «Oskara» ceremonijā, taču no firmas atlaisti gan netiks.

«PricewaterhouseCoopers» arī atklāj, ka pēc tam, kad abu identitāte publiski tika noskaidrota, internetā tika ievietotas viņu adreses un cita personiskā informācija. Tieši tāpēc abiem norīkota apsardze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu