Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izmisušas aktrises Losandželosā par visu vari cenšas piesaistīt paparaci uzmanību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Buzzfoto/Scanpix

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Losandželosas ielas pārpilda ne tikai dāvanu drudža pārņemti pircēji, bet arī dažādas aktrises, kuras ļoti vēlas tikt pamanītas. Tērpušās niecīgos svētku tēmas kostīmos, jau vairākas uzmanību alkstošas skaistules īstenojušas savu ieceri nonākt paparaci nagos.

Amerikāņu aktrise Maitlenda Varda (Maitland Ward), kura redzama, piemēram, seriālos «The Bold and the Beautiful» un «Boy Meets World», kā arī filmā «White Chicks», ļāvusi sevi fotogrāfam iemūžināt ļoti knapā tērpā, kas atgādināja tā saukto Ziemassvētku zvaigzni jeb puansetiju. Kājās daiļavai bija sarkanas tīkliņzeķes, bet viņas kuplās krūtis piesedza tikai dažas lapiņas.

Savukārt ukraiņu izcelsmes aktrise Nataša Blasika (Natasha Blasick) pastaigāties pa Losandželosas ielām bija izgājusi superīsos džinsa šortiņos un tikpat īsā krekliņā, izrādot savu slaido vidukli. Blasika mazā lomā šogad redzama seriālā «Jean-Claude Van Johnson».

Viena no bijušajām «Playboy» rīta šova darbiniecēm Ērika Džordana (Erika Jordan) pirms svētkiem veiksmīgi piesaistījusi paparaci uzmanību, publiskā vietā parādoties garos, melnos zābakos, šortos, kas atgādināja stringbiksītes, un krekliņā ar milzīgu dekoltē, pieskaņojot apģērbam sarkanbalto rūķu cepuri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu