Anna Farisa pēc šķiršanās pārdod māju, kurā dzīvoja ar Krisu Pretu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aktrise Anna Farisa (41) pēc šķiršanās no vīra, aktiera Krisa Preta (38), ir nolēmusi pārdot abu ģimenes ligzdiņu Holivudas kalnos.

Farisa šo īpašumu iegādājās 2005. gadā par apmēram 2 miljoniem dolāru. Pēc mājas un dārza labiekārtošanas cena ir cēlusies – pircējam šis prieks tagad izmaksā 2,5 miljonus dolāru.

Mājā, kura atrodas uz aptuveni akru liela zemes gabala, ir 3 guļamistabas un 2,5 vannasistabas – ēkas grīdas ir darinātas no koka, bet caur plašajiem stikla logiem paveras skats uz meistarīgi izstrādāto dārzu, terasēm un atpūtas zonu ar baseinu.

No galvenās guļamistabas iespējams iziet uz privātu dārza daļu, kurā var netraucēti baudīt divvientulību, bet plašā virtuve ir aprīkota ar visjaunāko tehniku un granīta virsmām.

Kā jau ziņots, Farisa un Prets pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem par šķiršanos paziņoja pērnā gada augustā.

Pāris, kurš turpina kopā audzināt piecus gadus veco dēlu Džeku, atzina, ka ir vīlušies, jo pēc ilgiem mēģinājumiem glābt attiecības ir jānāk klajā ar šo paziņojumu.

«Mēs joprojām mīlam viens otru, mēs vienmēr glabāsim atmiņā kopā pavadīto laiku un turpināsim just savstarpēju cieņu,» teikts abu publiskajā paziņojumā.

«Mūsu dēlam ir divi vecāki, kas viņu ļoti mīl un kas viņa dēļ šo situāciju, notikumiem virzoties tālāk, vēlas saglabāt iespējami privātu.»

Farisa, 2007. gadā iepazīstoties ar Pratu, bija krietni slavenāka par savu nākamo dzīvesbiedru, lielākoties dēļ lomas komēdijā «Scary Movie» un tās turpinājumos.

Prats atpazīstamību iemantoja ar lomu telekanāla «NBC» komēdijā «Parks and Recreation», bet, pateicoties lomām tādās filmās kā «Jurassic World» un «Guardians of the Galaxy» viņš pašlaik ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem Holivudas aktieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu