Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izmisušas skaistules Losandželosā paparaci priekšā gatavas darīt jebko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Buzzfoto/Scanpix

Kamēr Latvijā valda ziema, Losandželosā, kā parasti, ir silti un šajā pilsētā dzīvojošās skaistules var atļauties pastaigāties niecīgos apģērbos un ēst vienu saldējumu pēc otra. Šo iespēju izmanto arī 48 gadus vecā aktrise Alīsija Ārdena un 36 gadus vecā modele Ana Braga.

Abas daiļavas piesaistījušas paparaci uzmanību, kameras priekšā pastaigājoties sadevušās rociņās un pavedinoši ēdot erotisko apģērbu un seksa rotaļlietu veikalā nopirktos falla formas saldējumus.

Sievietes fotogrāfa priekšā izrādījās, cik vien varēja, liekot saldējumu sev starp krūtīm, «sakrustojot zobenus» un aizrautīgi sūkājot gardumu.

Kā zināms, Braga ir pozējusi žurnālam «Playboy» un tiek uzskatīta par vienu no Brazīlijas iekārojamākajām modelēm. Ana ikdienā ne tikai nodarbojas ar fitnesu un ir trenere arī citiem, bet viņas sirdslieta ir palīdzēt pamestiem dzīvniekiem atrast jaunas mājas un tikt adoptētiem.

Savukārt Ārdena vairākus gadus bija redzama seriālā «General Hospital» un arī «Baywatch», taču pēdējos gados viņai nav izdevies iesaistīties komerciāli veiksmīgos Holivudas projektos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu