Lorenss, gatavojoties lomai «Lielās Mammas mājā», nonācis komā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix, Rex/Vida Press

Kurš gan neatminas 2000. gadu sākuma lielisko komēdiju «Lielās Mammas māja», kurā sievietes ādā iejūtas neatkārtojamais Mārtins Lorenss. Kā izrādās, viņam šī bijusi ne tikai emocionāli, bet arī fiziski smaga loma - aktieris nav spējis izturēt lielo karstumu un nonācis komā!

Lai arī Lorenss filmā atveido miesās brangu kundzīti, gatavojoties filmai, viņam nācās aktīvi sportot, lai organisms spētu izturēt lielo slodzi mākslīgajā kostīmā.

1999. gada augustā Lorenss nav izturējis +37 grādu lielo karstumu un krosa laikā noģībis, un nonācis trīs dienu ilgā komā.

Lai arī tobrīd aktiera stāvoklis bijis kritisks, viņš spējis pārvarēt veselības problēmas un turpināt smīdināt filmas cienītājus.

FIB aģents Malkolms Tērners (Mārtins Lorenss) tiek iesaistīts misijā, kur jānoķer no cietuma izbēdzis noziedznieks. Lai to izdarītu, Tērners ir gatavs pat pārtapt par miesās brangu vecmāmiņu - Lielo Mammu, kas zina kaut ko vairāk par izbēgušo bandītu.

Skaties filmu «Lielās Mammas māja» piektdien, 16. martā, plkst. 21:30 kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu