Džolijas un Depa vietā pavisam citi aktieri. Interesanti fakti par filmu «Tūrists»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

2010. gada filma «Tūrists» (The Tourist) iekarojusi daudzu skatītāju sirdis ar tās lielisko aktieru sastāvu - galvenajās lomās iejūtas Andželīna Džolija un Džonijs Deps. Tomēr viņu vietā sākotnēji bija paredzēti pavisam citi aktieri.

Andželīnai Džolijai piešķirtā loma filmas tapšanas sākumā tika piedāvāta pavisam citai aktrisei - Šarlīzei Teronai.

Arī Džonija Depa vietā sākotnēji bija izraudzīts aktieris Toms Krūzs, kuru vēlāk nomainīja aktieris Sems Vortingtons. Vortingtons pats atteicies no lomas «radošo nesaskaņu» dēļ. Beigu beigās filmai tomēr par piemērotāko tika atzīts Deps.

Svarīgākais, pēc režisora un producentu vārdiem, bija atrast piemērotu partneri Džolijai. «Kad mēs prātojām, kurš aktieris tas varētu būt - pievilcīgs, inteliģents, ar labām aktiermākslas prasmēm, vienīgais vārds, kas nāca mūsu prātos, bija Džonijs Deps,» sacīja filmas režisors Florians Henkels fon Donermarks.

Iemesls, kāpēc Džolija piekrita filmēties «Tūristā», bija pavisam vienkāršs - viņa zināja, ka filmēšanas laiks būs 58 dienas un visi notikumi risināsies Itālijas pilsētiņā Venēcijā. Starp citu, Džolijai visas filmēšanas laikā bijuši 12 dažādi apģērbi.

Lai arī filma ir skarbi kritizēta, tā tomēr tikusi nominēta trīs «Zelta globusa» balvām.

Skaties filmu «Tūrists» kanālā «360TV» ceturtdien, 22. martā, 21:00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu