Džastins Bībers izrādās paparaci priekšā ar savu jauno «Lamborghini»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Paparaci iemūžinājuši, kā kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers (24) kopā ar tēti Džeremiju Bīberu (42) Losandželosā devušies izbraucienā pēc «Starbucks» kafijas jaunā, gaiši zilā «Lamborghini».

Tajā pašā dienā Bībers nolēma izrādīties kameru priekšā, noparkojoties ceļa malā un sākot dejot ar līdzpaņemto dzērienu rokā.

Dziedātājs savā brīvajā dienā bija izvēlējies vienkāršu un sportisku apģērbu – melnus šortus ar zilu akcentu, baltas botas un tādas pašas krāsas T-kreklu.

Kā jau ziņots, Bībera tēvs Džeremijs, kurš 20. februārī Jamaikā apprecējās ar mīļoto sievieti Čelsiju, drīzumā kļūs par tēvu ceturtajai atvasei.

Family

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Ārvalstu mediji ziņoja, ka Džastins kāzas apmeklēja kopā ar savu mīļoto, dziedātāju Selēnu Gomesu. Neskatoties uz nesen atjaunotajām attiecībām un kopīgajām aktivitātēm, atkal paklīdušas runas par abu šķiršanos.

Par pāra attiecībām mediji sāka runāt 2011. gadā, tomēr tās allaž tikušas salīdzinātas ar amerikāņu kalniņiem - abi šķīrušies un atkal sagājuši kopā, kā arī meklējuši mīlestību citur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu