Porziņģa līgava tikusi pie lomas grāvējā «Oušena astoņnieks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums no instagram/gabriellekniery

Pašmāju basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgava, modele Gabriela Njerī (Gabrielle Kniery) sociālajos tīklos palielījusies ar visai aizraujošu ziņu - viņu var redzēt jaunākajā grāvējā «Oušena astoņnieks».

Njerī sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi video, kas pieejams 24 stundas, atklājot priecīgo vēsti: «Man sacīja, ka esmu redzama filmā «Oušena astoņnieks», kas ir diezgan satraucoši. Tas nozīmē, ka mana aina netika izgriezta, un cerams, ka nākamgad man tiks piešķirta galvenā loma!»

Foto: ekrānuzņēmums no instagram/gabriellekniery

Jau vēstīts, ka filma piedzīvojusi visai labu startu Ziemeļamerikas kinoteātros - «Oušena astoņnieks», kurā redzamas vairākas slavenas Holivudas aktrises, nedēļas nogalē iekasējusi 41,5 miljonus dolāru, ziņo «collider.com». Gerija Rosa («Bada spēles») režisētajā filmā par gadsimta laupīšanu modes pasākumā «Met Gala» filmējušās tādas aktrises kā Sandra Buloka, Keita Blānšeta, Anna Hataveja, Helēna Bonema-Kārtere un arī Barbadosas dziedātāja Riana.

Galvenā laupītāja - oriģinālās filmas Denija Oušena (Džordžs Klūnijs) māsa Debija (Buloka), kura filmas sākumā tiek izlaista no ieslodzījuma, lai uzreiz plānotu nākamo noziegumu.

Kā zināms, Jānis bildināja Gabrielu šā gada sākumā. «Sestdiena, 3. februāris, 23.00 es sacīju jā! Es raudāju un raudāju, un raudāju. Esmu laimīgākā sieviete pasaulē,» pie publiskotā video sociālajā vietnē «Instagram» raksta daiļava.

Rosie the riveter vibes! ❤️??

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu