Kunisa ar Portmani seksā apsteidz Banderasu un Džoliju

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadri no filmām

Kino fani par labāko filmas erotisko ainu atzinuši filmas «Melnais gulbis» aktrišu Milas Kunis un Natālijas Portmanes savstarpējo kaisli.

Top balsojumā par seksīgāko kinofilmas brīdi cilvēki atzina tieši Milas un Natālijas tuvības brīdi filmā «Melnais gulbis», zino «The Sun».

Parasti gan šajos topos uzvar pretējo dzimumu kaisle, taču šoreiz balsotāji lēma citādāk.

Foto: Kadri no filmām

Natālija Portmane, kura par šo lomu ieguva arī Oskaru, skūpstu atceras kā uztraucošu brīdi: «Tas bija patiešām traki, jo mēs ar Milu esam labas draudzenes!»

Domāju, ka tas nebūtu bijis tik sarežģīti, ja mēs nepazītu viena otru tik labi...»

«Tu nevari tiesāt savu lomu, tu vienkārši to spēlē. Tas daļēji ir arī kā attaisnojums. Kamēr tu to dari, tas ir jēgpilni tik ilgi, kamēr tu to dari,» par kaislīgo skūpstīšanos ar Natāliju stāsta Kunis.

Lesbiešu mīlas aina uzvarēja topā, kurā bija vēl divas sieviešu kaisles starp Nīvu Kempbelu un Denīzi Ričardsu («Wild Things»), un Naomi Vatsu un Lauru Haringu («Mulholland Drive»).

Topā Antonio Banderass tika pieminēts divreiz - pārī ar Andželinu Džoliju («Original Sin») un Selmu Hajeku («Desperados»). Arī Džordžs Klūnijs šoreiz piekāpās dāmām - paliekot aiz svītras pārī ar Dženiferu Lopesu («Out of Sight»).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu