Madonna maskaviešiem parāda dibenu (26)

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Maskavas olimpiskajā stadionā popdīva Madonna sniegusi grandiozu šovprogrammu, kas bija veidota dziedātājai raksturīgajā stilā: tajā dominēja erotika, sekss, reliģija, apakšveļa un vardarbība. Popdīva 53 gadu vecumā turpina provocēt: dziesmas «Erotica» laikā Madonna maskaviešiem nodemonstrēja savu pikanto pēcpusi.

Savu pirmo koncertu Maskavas stadionā «Lužņiki» Madonna sniedza 2006.gadā. Tiesa gan, tas nebija liels šovs, un arī visas vietas toreiz stadiona tribīnēs nebija izpirktas.

Taču šoreiz maskavieši ar lielu interesi gaidīja skandalozās popdīvas uzstāšanos, taču pāris stundas pirms koncerta kāds anonīms ziņotājs pavēstīja, ka Maskavas olimpiskajā stadionā ir novietots spridzeklis. Stadions tika pārmeklēts, taču spridzeklis tā arī netika atrasts.

Stadions bija pārpildīts ar Madonnas daiļrades cienītājiem, kā arī kuplā pulkā uz koncertu bija ieradušās Krievijas šovbiznesa zvaigznes. VIP ložā popdīvas šovu vēroja Lolita ar vīru, Filips Kirkorovs, kā arī draudzenes Zemfira un Renāta Ļitvinova. Biļete VIP ložā maksāja 200 000 rubļus jeb Ls 3600.

Madonna, kā ierasts, pārsteidza ar krāšņu šovu, kurā dominēja erotika, sekss, reliģija, apakšveļa un vardarbība. Taču dziesmas «Erotica» laikā dziedātāja sniedza īpaši pikantu priekšnesumu. Dziedātāja gan iepļaukāja savu dejotāju dibenus, gan tos mīļi noglāstīja, un skatītājiem nodemonstrēja arī savu pēcpusi. Savukārt citas dziesmas laikā Madonna pa skatuvi skraidīja ar lielu revolveri un vairākas reizes nošāva viņai it kā uzbrūkošu maniaku. Tajā pašā laikā dejotāji, tērpušies armijas stila apģērbos, popdīvu aiz matiem vilka pa skatuvi.

Madonna dziesmas "Erotica" laikā skatītājiem nodemonstrēja savu dibenu
Madonna dziesmas "Erotica" laikā skatītājiem nodemonstrēja savu dibenu Foto: Sejas.lv

Madonnas izdarības uz skatuves pirms neilga laika asi kritizēja britu mūziķis Eltons Džons. Viņš popdīvas uzvedību pielīdzināja «tirgus laukuma striptīzdejotājai» un atzina, ka Madonnas karjera ir galā.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu