Hērlijai nav bijusi dēka ar Klintonu, bijušais mīļotais melojis (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktrises Elizabetes Hērlijas bijušais mīļotais Toms Sizemore atzinies, ka melojis par savas tā laika mīļotās un kādreizējā Amerikas prezidenta Bila Klintona mīlas dēku. Viņš šo stāstu izdomājis narkotisko vielu iespaidā un pats nesaprot iemeslu, kāpēc pēkšņi vēlējies pazemot Hērliju.

Aktieris Toms Sizemore atzinies, ka, stāstot faktus par Elizabetes Hērlijas un Bila Klintona attiecībām, bija lietojis narkotikas un pusi no pateiktā pat neatceras. Vīrietis arī neatceras faktu, kāpēc vēlējies pazemot savu bijušo mīļoto, palaižot tautā šādas baumas.

Tomēr viņš neuzskata, ka prese ir izdomājusi informācijas fragmentus, viņš tic, ka patiesi ir teicis visu publiski pieejamo informāciju.

Aktieris nekad nav bijis Baltajā namā, kā arī nav saticis prezidentu Bilu Klintonu.

Toms uzņemas atbildību par visu pateikto, atvainojas skandālā iesaistītajām pusēm un vairāk par šo tēmu nerunās personīgi, bet ar juristu starpniecību.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu