Dženere paziņo, ka nekad dzīvē viņai vairs nebūs intīmas attiecības ar sievieti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Keitlīnai Dženerei ir seši bioloģiskie bērni no laulībām ar trim dažādām sievietēm, nu Keitlīna paziņojusi, ka viņai vairs nekad dzīvē nebūs intīmu attiecību ar sievieti. Jau divus gadus slavenība ir mainījusi dzimumu un, kļūstot no Brūsa par Keitlīnu, viņa vairs nedomā likties gultā ar sievieti.

Savā jaunajā grāmatā «The Secrets of My Life» Keitlīna Dženere paziņo, ka sekss viņas dzīvē nekad nav ieņēmis būtisku lomu; rakstot par iespējamo dzīvesbiedreni sievieti, Keitlīna pieļauj šādu iespējamību, bet nepieļauj iespēju kaut reizi vēl nodarboties ar seksu ar daiļā dzimuma pārstāvi.

Tieši tāpat Dženere nespēj iztēloties, ka nodarbotos ar seksu ar vīrieti, bet pieļauj, ka tas mainīsies jau pirmajā randiņā, uz kuru viņa dosies jau pēc pilnīgas dzimuma maiņas, katrā ziņā sekss ar vīrieti netiek izslēgts kā iespējamība.

Kā zināms, Keitlīna ir veikusi pilnīgu transformāciju un nu spēj izģērbties spoguļa priekšā bez riebuma, kā nekā viņai pat ķermeņa apakšdaļā ir sievišķie dzimumorgāni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu