Lai reklamētu Kailijas Dženeres kosmētiku, Kailija un Kima Kardašjana filmējas puskailas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ko tik nedarīs slavenības, lai reklamētu savus biznesus; spilgtākās Kardašjanu-Dženeru ģimenes pārstāves Kima Kardašjana un Kailija Dženere izģērbjas, lai reklamētu «Kylie cosmetics» jaunāko produkciju.

Video, kurā parādīta maza daļiņa no reklāmas fotografēšanas procesa, sociālajos tīklos publiskojusi pati Kailija, parādot, kā viņa un tās vecākā māsa Kima kopā strādā, lai palīdzētu veicināt pieprasījumu pēc jaunās produkcijas.

COMING SOON @kyliecosmetics #KKW

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kima lepojas ar savu jaunāko māsu, tās biznesa panākumiem, kā nekā Kailijai ir tikai deviņpadsmit gadu, bet viņa patstāvīgi spēj vadīt veiksmīgu biznesu, filmēties ģimenes realitātes šovā un iegādāties lieliskus īpašumus, kuru tirgus vērtība tikai augs.

Šī nav pirmā reize, kad Kailija sava zīmola produkcijas attīstībai piesaista kādu no savas ģimenes, parasti tā ir Kloja Kardašjana, kura popularizē produkciju, nu pienākusi kārta Kimai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu