Modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā parāda savas biksītes!

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Doug Peters/Scanpix

Trešdien, 17. maijā, notikušajā Kannu kinofestivāla, kas šogad svin savu 70. dzimšanas dienu, atklāšanas pasākumā kā jau katru gadu pulcējās slavenības, lepni atrādot savus tērpus. Viena no aprunātākajām kinofestivāla viešņām ir modele Bella Hadida.

20 gadus vecā modele bija tērpusies «Alexandre Vauthier» radītajā kleitā ar varenu šķēlumu. Tas izrādījies tik iespaidīgs, ka modelei gadījies kāds misēklis – laiku pa laikam fotogrāfi paspēja iemūžināt brīdi, kad pazibējušas pievilcīgās modeles apakšbikses.

Atklāšanas ceremonija sākās ar filmas «Les Fantomes d'Ismael» («Ismaela rēgi») seansu.

Festivāla oficiālajā programmā iekļautas arī divas Latvijā uzņemtas un valsts līdzfinansētas filmas - Ukrainas režisora Sergeja Lozņicas spēlfilma «Lagidna» («Lēnprātīgā») un Slovākijas režisora Ģerģa Krištofa pilnmetrāžas debija «Vychladnutie» («Prom»).

Tas nebūt nav viss - Krievijas režisora Andreja Zvjaginceva spēlfilmā «Ņeļubovj» («Nemīlestība») spēlē arī Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu