Rīgā viesosies Ņujorkas naktsdzīves pavēlnieces Miss Pepermint un Sherry Vine

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26. maijā klubā «Golden» notiks šā gada grandiozākā ballīte. Šogad pirmais pasaulslavenā Drag dueta Miss Peppermint (RuPaul Drag Race) un Sherry Vine šovs Latvijā, Baltijā un Ziemeļeiropā!

Ballīte ir lieliska iespēja izjust īstu Ņujorkas naktsdzīves garšu!

2015.gadā Rīgā Eiropraida ietvaros noslēguma koncertā «Palladium», kurā uzstājās arī neaizmirstamā drag queen Miss Pepermint, bija skaidrs, ka ar vienu reizi ir par maz, tāpēc Miss Peppermint atgriežas Rīgā, šoreiz kopā ar savu ilgstošo skatuves partneri - Sherry Vine!

Miss Pepermint ir pazīstama kā viena no spilgtākajām Ņujorkas naktsdzīves leģendām. Ballītes, kurās piedalās Miss Peppermint, ir enerģijas pilnas. Pašlaik Miss Peppermint ir viena no «RuPaul's Drag Race» 9. sezonas dalībniecēm.

Sherry Vine ir viena no nekaunīgākajām Ņujorkas Drag Queen. Sherry Vine visvairāk pazīstama ar provokatīvām populāru dziesmu parodijām. Viņas repertuārs iekļauj tādus hitus kā «You're a Homo», «Cock Stinks», «Make Me Moan» un daudzus citus.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu