Aktrise Džīna Rodrigesa pēc masturbācijas jutusies vainīga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Džīna Rodrigesa, kura iemantojusi popularitāti, pateicoties seriālam «Jane the virgin», paziņojusi, ka arī dzīvē mulst, runājot par dažādām seksa tēmām, turklāt ilgu laiku izjutusi lielu vainas sajūtu pēc masturbācijas.

Aktrise intervijā atklājusi, ka vienmēr pēc masturbācijas izjutusi kaunu un nav spējusi skatīties acīs mīļotajam vīrietim, slavenība domā, ka reiz pašapmierināšanos pielīdzinājusi krāpšanai un, iespējams, ar to nodarbojusies pārāk bieži.

Foto: Reuters/Scanpix

Rodrigesa neslēpj, ka, tikai kopš viņa ir kopā ar aktieri Džo Losisero viņa sākusi seksuālā veidā apzināties sevi kā sievieti un sapratusi, ka aiztikt sevi nav nekas slikts, tāpat kā atzīt neveiksmes gultā un mēģināt būt labākai.

Mīļotais Džīnai palīdz atbrīvoties, vieglāk uztvert seksa tēmas sarunās, atbrīvo viņas seksualitāti, piedāvājot dažādus jaunus seksa veidus, kā arī savā prombūtnē aicina mīļoto masturbēt un iepazīt savu ķermeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu