Kima Kardašjana jau atkal izrāda plikumus!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Realitātes šovu zvaigzne, uzņēmēja Kima Kardašjana jau atkal ļāvusies pikantai fotosesijai, kurā redzama pavisam kaila. Tiesa gan šādas fotosesijas vairāk nespēj šokēt mākslinieces fanus un neizpelnās plašu sabiedrības uzmanību, kā nekā ikviens ir redzējis Kimu kailu un tas vairāk nepārsteidz.

Kardašjana sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kuru uzņēmuši slavenie modes fotogrāfi Merts Alass un Markuss Pigots. Fotogrāfijā Kardašjana redzama kāpjot kokā pilnībā izģērbusies.

«Jūtos pagodināta tikt nofotografēta Merta un Markusa jaunajai grāmatai,» pie publiskotās fotogrāfijas lepni raksta Kima.

Kima Kardašjana allaž pārsteigusi sabiedrību ar provokatīvu rīcību. Pēc tam, kad pērnā gada oktobrī Kardašjana kļuva par bruņotas laupīšanas upuri, viņa trīs mēnešus nelietoja sociālos tīklus, atzīstot, ka nevēlas izrādīt savu grezno dzīvi citiem. Tomēr drīz vien aizmirsās uzbrukums un sieviete atgriezās pie ierastās dzīves.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu